Zahtjevi i potrebe kupaca uvijek su naši izazovi!

Kemo d.o.o. osnovan je 1989 godine.

Osnovna djelatnost je proizvodnja tekućih i praškastih kemijskih proizvoda za industriju, proizvodnja različitih proizvoda za prehrambenu industriju, zbrinjavanje otpadnih kemikalija i poslovi dorade poluproizvoda.

U začetku Kemo d.o.o. je primarno djelovao kao trgovačko društvo sa jednim zaposlenikom. Upornim radom, širenjem spektra trgovinskih granica i potrebe za praćenjem svjetskih trendova fleksibilne proizvodnje osnovao prvi proizvodni program sa minimalnim proizvodnim kapacitetima.

Inozemna potražnja za upravo takvim tipom poslovanja usmjerila je Kemo d.o.o. prema povećavanju proizvodnih kapaciteta i širenju tvrtke općenito.

Danas uprava tvrtke nalazi se u Zagrebu, a proizvodni pogon nalazi se u Đurđenovcu, općina Našice.

Proizvodnja

Osim proizvodnje na temelju vlastitog istraživanja naši proizvodni kapaciteti dozvoljavaju nam i mogućnost dorade kemijskih proizvoda ili poluproizvoda prema zahtjevima kupaca na domaćem i inozemnom tržištu.

Fleksibilnost prilikom proizvodnje omogućava nam da proizvodimo ciljane proizvode za specifični tip industrije ili potrebe.

Proizvodni dio tvrtke se sastoji od 2000 metara kvadratnih proizvodne površine i 10 000 metara kvadratnih skladišnog prostora.

Laboratorij

Zbog širine proizvodnog programa te domene obrade otpada, početak svake proizvodnje započeinje sa laboratorijem. Naše stručno osoblje ciljane proizvode i probleme, analizira, testira, obrađuje i na kraju prezentira.

Temeljem laboratorijske analitike Kemo d.o.o. je u mogućnosti se prilagoditi svakoj industrijskoj sferi i problemima.

Usmjerenost na potrebe kupca i zadovoljstvo kupca izvršenim poslom i kvalitetom proizvoda su najvažnije vrijednosti prema kojima KEMO mjeri i određuje svoju ukupnu uspješnost. KEMO svoju budućnost vidi i u zbrinjavanju otpadnih kemikalija bez štetnog utjecaja na okoliš za što posjeduje sve potrebne dozvole.