Zahtjevi i potrebe kupaca uvijek su naši izazovi!

KemoCem

Smjesa kiselina koja je namjenjena za profesionalnu uporabu skidanja cementne koprene.
KemoCem

Za uklanjanje cementnih koprena (mat odsjaj) i ostataka žbuke potrebni su proizvodi koji sadrže kiseline. Samo se pomoću njih stvarno može odstraniti cementi film. Prekrivanje drugim sredstvima ne uklanja činjenicu da ona postoji i dugoročno može indirektno oštećivati površinu na kojoj se nalazi.

Svojstva:

Uklanja površinske nečistoće (ostaci morta, cementne koprene, zakorjele naslage nečistoća, naslage hrđe i vapnenca, te sprečava izbijanje sastojaka na površinu - ispraškavanje).

Tehničke pojedinosti:

KemoCem je žućkasta i bistra tekućina niskog pH (<1). Topiv je u vodi i gustoće otprilike iste kao i voda.

Primjena:

Primjenjuje se kao univarzalno sredstvo za čišćenje keramičkih pločica prije i nakon postavljanja. Osim keramičkih pločica čisti kamen, fasade, ciglu, prirodni i betonski građevni kamen.

Sve podloge otporne na djelovanja kiselina spadaju pod skupinu materijala koji se mogu čistiti s KemoCem-om. Npr. keramičke pločice, ploče s fugama, cigla, kamen, glina, klinker, beton, metalne konstrukcije, metalni kotlovi, građevinske mješalice.

NIJE prikladan za polirane i fino brušene površine od vapnenca (mramor, betonski građevni kamen). Također se ne reporuča za površine osjetljive na kiseline kao: emajl, cink, krom, plemeniti čelik, eloksal, određene dekorativne pločice i lakirane površine.

Kako bi se izbjeglo žuto obojenje kod prironog kamena koji sadrži željezo (Serizzo), uporabom KemoCem-a se izbjegava ova pojava.

KemoCem se razrjeđuje u 1 : 20, nanosi se na navlaženu površinu te nakon 5 minuta se ispire s vodom.

U slučaju dvojbe baviti porobu na neupadljivom mjestu.

Za vrijeme i nakon uporabe dobro izračiti prostoriju.

Skladištenje:

Na hladnom i zatvorenom mjestu.

Zaštita okoliša:

Tenzidi unutar KemoCem-a su biorazgradivi. Ne sadrži fosfate. Kiseline se djelomično neutraliziraju prilikom reakcije kod čišćenja. Ambalaža je polietilenska i da se reciklirati.

Pošaljite upit